Snel uw winkelraam vervangen

Glasbreuk of beschadiging van uw winkelraam is erg vervelend. Wij komen naar u toe om de beschadigde winkelramen te zekeren, op te meten en te vervangen. Wanneer u met glasschade aan uw winkelruit wordt geconfronteerd is snelheid een must. Ook als een winkelruit alleen gebarsten is, gaat dit ten koste van de uitstraling en de veiligheid. We zijn 24/7 te bereiken op Tel. 011 98 82 24. Wij hebben etalageramen, of dit nu enkelvoudig glas is of gelaagd glas, in verschillende diktes op voorraad staan zodat u weer snel een veilige situatie kunt garanderen. Ook isolatieglas kunnen wij op redelijk korte termijn vervangen. Tevens hebben wij veel ervaring in het vervangen van glas in automatische deuren.

Direct geholpen bij glasschade aan winkelramen

Snelheid bij vervanging is geboden, maar deugdelijkheid is ook van groot belang. Een etalageraam moet snel, maar ook degelijk gemonteerd worden, zonder kans op lekkage. De noodzaak tot vervanging kan ook een kans zijn om te kiezen voor nog helderder glas, of voor een nog betere ontspiegeling. Glasservice heeft een groot assortiment aan float- en gelaagdglas in verschillende dikte’s beschikbaar. Ook als uw winkelruit vernieuwd moet worden staan we voor u klaar. We leveren naast veiligheidsglas ook maatwerk brandvertragend glas en geluiddempend glas in iedere mogelijke dikte en formaat. En is het nodige type of formaat glas niet in ons magazijn? Dan wordt deze direct besteld en op korte termijn geleverd.

Etalageraam vervangen door veiligheidsglas

Winkel- en etalageramen zijn kwetsbaar en gevoelig voor braak. Bovendien zorgt een flink beschadigde etalageruit ook voor een zeer onveilige situatie. Gaat u dus een winkelraam vervangen dan is het belangrijk dat te doen met veiligheidsglas. Inbraakwerend glas (of veiligheidsglas) bestaat uit twee dikke glasplaten met een onzichtbare folie ertussen. Het wordt ook wel gelaagd glas genoemd. Daardoor wordt de ruit ondoordringbaar. Ook valt het glas niet uit elkaar, dus het is zeer veilig. De voordelen van veiligheidsglas:

  • zeer stevig
  • zeer veilig: valt niet uit elkaar, scherven blijven in sterk folie plakken
  • ook in zeer groot formaat leverbaar
  • biedt ook zeer goede geluids- en warmteisolatie
  • ook met kleurfolie te leveren, of in mat

Contacteer ons 24/24 interventieteam in uw regio

Regio Limburg

Uw winkelruiten specialist in regio Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg

Voor het zetten en leveren van een nieuwe winkelruit rekenen we voordelige tarieven. Daarnaast profiteert u van vakkundig maatwerk in bijna heel Vlaanderen.

Ons werkgebied is in Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg. We werken uitsluitend met een vast team ervaren gediplomeerde glasspecialisten die hun vak zeer goed verstaan. Bovendien regelen we alles direct met uw verzekeraar.

Wilt u meer weten over etalage/winkelruiten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Is er met spoed glasherstel nodig? Bel onze 24 uurs service direct op Tel 011 98 82 24.

Glas herstellen

Is er een venster gesneuveld bij het voetballen thuis? Moet een raam of ruit vervangen worden na een geval van vandalisme? Geen nood, wij herstellen uw glas zo snel mogelijk. Binnen de kortste keren lijkt het alsof het incident nooit is voorgevallen. Is het probleem een gevolg van stormschade en verwacht u de tussenkomst van uw verzekering? Naast een kwaliteitsvolle herstelling leveren wij u een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen.

24/24-service én expertise
Glasbreuk kan verschillende oorzaken hebben; van een onschuldig ongelukje tot een inbraak. Het maakt voor Glasservice België 24/24 niet uit of het gaat om een scheur in glas, gebroken glas of barsten in glas.

Onze 24/24-service en noodvoorziening zorgt ervoor dat u altijd bij ons terecht kan, zowel voor een herstel na inbraak, als voor kapot glas na een voetbalongelukje in de tuin. Ook dubbel glas kan u probleemloos door ons laten herstellen.

Rekent u op tussenkomst van uw verzekering, bijvoorbeeld na stormschade? Wij zorgen voor de expertise en leveren een verslag dat u bij uw schadeclaim kan voegen. Bel Glasservice België 24/24 voor een vlekkeloze en professionele service.

De technologie staat niet stil, Glasservice België 24/24 ook niet. De beste service, kwaliteit en glasheldere prijzen, dat is wat u van ons mag verwachten.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Menu